Imagen Sección

David Sullà creua l'estret de Gibraltar

Imagen Sección


El soci del Club Natació Catalunya David Sullà ha aconseguit una fita històrica: creuar l'estret de Gibraltar. L'esportista de 40 anys va nedar ahir des de l'Illa de les Palomas, a Tarifa fins a Punta Cires, al nord del Marroc: una distància de 15,2 quilòmetres traçada en 4 hores i 9 minuts.

El motiu principal de realitzar la nedada ha estat beneficiar a l'associació Pauets que dóna suport a les famílies amb nadons a la Unitat de Cures Intensives Neonatals (UCIN) de l'Hospital de Sant Pau, un mèrit absolutament solidari i exitós, doncs ell i tot el grup de Neda el Món han aconseguit recaptar 1.400 euros.

Segons Sullà va viure una bona travessa, ja que es va preparar durant sis mesos amb entrenaments llargs i durs per afrontar aquesta cita. El nedador del CNC ha agraït el dia triat: va fer molt bo temps, amb sol i sense vent; idíl·lic per travessar l'Estret.

Acostumat a fer travesses i a nedar amb grup, Sullà ha explicat les peculiaritats d'aquesta nedada: "Vaig poder nedar tranquil, gaudint de cada moment sense pensar en guanyar o xocar-me amb gent. És una experiència inoblidable".

 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat