Imagen Sección

Com tornem a la rutina?

Imagen Sección

Per molts el mes de setembre és complicat, ja que ens hem d'adaptar a l'inici de la temporada després d'estar un temps desconnectats. La majoria tenim tantes obligacions (feina, família, la casa, etc) que acabem renunciant a l'esport per falta de temps i falta de ganes.


És per això que des del CN Catalunya et volem motivar perquè recuperis aquelles ganes que et falten en els moments crítics del dia, quan has de prendre la decisió de fer esport o no. Et recomanem els següents hàbits: 


Planifica: Si tens el dia pautat, en el qual identifiquis uns horaris estipulats t'ajudarà a trobar temps per fer esport.


Motiva't: Identifica quines activitats són les que et fan feliç. No cal que practiquis cap activitat que no t'agrada per únicament obtenir resultats perquè en totes podràs treure'n un aspecte bo pel teu cos i la teva ment.


Gaudeix: Quan estiguis practicant aquest esport que tant t'agrada reten la sensació i gaudeix-la. D'aquesta manera, quan un dia et faci mandra, et vindrà el record de l'última sessió i voldràs repetir.


Valora: Cada dia que vinguis a fer esport mereix el seu mèrit. Així que no t'infravaloris perquè hi vas menys o no tens el rendiment que t'agradaria. Valora cada sessió d'esport, perquè t'ho mereixes.


Així que no t'ho pensis més i comença per avui. Gaudeix! 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat