Imagen Sección

El CNC perd davant del Terrassa

L'equip de waterpolo absolut masculí va disputar la segona jornada de la Lliga Premaat, en la divisió d'honor de la RFEN, davant del Club Natació Terrassa. Els de Tato Garcia estaven preparats per jugar el segon repte de la temporada a la piscina Sant Jordi i el van afrontar amb la màxima concentració.

El primer període va ser tan igualat com emocionant, ja que va acabar en un incert 3-3. Tanmateix, va ser en el segon quart quan l'equip egarenc va augmentar la intensitat d'atac deixant el marcador en 4-6 al descans.

A la represa no és poder igualar el marcador tot i les ganes de remuntada dels de Gràcia i amb 6-11 arribaven al darrer tram que l'encontre. Finalment l'arbitre va xiular el final de partit amb un resultat de 10-17.
La setmana vinent l'esquadra del Cata viatjarà a Tenerife per disputar la tercera jornada davant de l'Echeyde. Molta sort!