Imagen Sección

NOU HORARI DE TANCAMENT: 21.00H

Imagen Sección

NOU HORARI DE TANCAMENT: 21.00H

Donades les noves limitacions aprovades pel govern per tal de frenar el contagi de la pandèmia, tots els serveis del CNC finalitzaran a les 21.00h. L’última franja de les activitats dirigides començarà 10 minuts abans (20.20h).

Preguem als socis i a les sòcies celeritat i responsabilitat quan sigui el moment d'abandonar el Club perquè puguem fer el tancament a l'hora que correspon.

 

DUES INVITACIONS

Us recordem que el Club ha posat a la vostra disposició dues invitacions per cada soci que es podran utilitzar durant tot el 2021, com a compensació de les limitacions horàries actuals i dels cinc dies que restaven d’aquesta primavera, quan el Club es va veure obligat a tancar.

Aprofitem per agrair el vostre suport en aquests moments tant durs: molts socis i sòcies ens heu donat les gràcies per oferir comunicació constant i activitats dirigides diàries durant el confinament, tot i no cobrar la quota.

 

EN CAS DE COVID

Us informem que en els equipaments esportius hi ha hagut poquíssims casos de Covid-19, gràcies a les mesures de seguretat que s’han establert. Tanmateix us fem arribar els passos que el CNC ha dut a terme quan un soci ens ha comunicat que és positiu:

  1. Dur a terme un rastreig exhaustiu i detectar les persones amb qui ha compartit espai.
  2. Informar a aquestes persones a través d’una trucada o d’un sms.
  3. Aconsellar que es posin en contacte amb el seu CAP de referencia i que segueixin les instruccions mèdiques.

 

FEM UNA CRIDA A L’AUTORESPONSABILITAT

És un moment complicat per tots; i ara és més important que mai actuar amb prevenció, higiene i seguretat. En el CNC seguim insistint en el compliment de totes les mesures instaurades i comportar-se amb la màxima precaució i  autoresponsabilitat. Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat