Imagen Sección

Èxit al Vila de Gràcia de Natació Màster!

Aquest diumenge s'ha celebrat al Club Natació Catalunya el IX Trofeu Natació Màster Vila de Gràcia, que correspon a la 3a etapa del Circuit Català de Trofeus de Natació Màster VIII Trofeu Federació. Va ser una jornada plena d'esportivitat, on 32 clubs de tot el territori català hi van competir.

La Meritxell Gonfaus va batre el rècord d'Espanya en 100 estils a la categoria +45 i el de Catalunya en 100 esquena. La Glòria Guerrero vabatre el rècord de Catalunya en 100 esquena +75. A part, es van batre varis rècords del campionat.

El club guanyador de la competició va ser el Cee Sant Gervasi, tant en categoria masculina com en femenina. El CN Catalunya vam ser setens en les dues categories i en la general; competint amb una extraordinària actitud i demostrant que els màsters del CNC estan en plena forma i són un equipàs!