Imagen Sección

Èxit de participació a la Sant Silvestre del CNC!

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la Sant Silvestre del Club Natació Catalunya, en la qual han participat 39 corredors. A pesar del fred (6 graus a l'inici de la cursa) va fer un dia espendid i els participants van poder gaudir de la jornada.

El campió de la cursa llarga (amb un recoregut de 6,4 k) va ser l'Sven amb 33.12 i la campiona la Helen Badjer (38.28). A la cursa curta (de3,2k) s'hi va imposar el Joan Brull (18.40) i la Hana Laster (22.40).

Finalment, el president del Club, el Ramon Geli, va lluir una petita presentació del llibre del club i va lliurar un exemplar a cada guanyador/a.

Volem agrair des d'aquestes línies la tasca dels voluntaris del marcatge, fotografies i cronometratge. També moltes gràcies a les empreses col·laboradores @flectomin , @besalut, @totirun.

Corredors: ens veiem l'any vinent!