Imagen Sección

Protocolo Covid-19

 

El Club Natació Catalunya ha implementat les mesures de seguretat i prevenció dictaminades per la Generalitat:

 

- L'aforament en els espais interiors queda obert en un aforament màxim del 50%. Les piscines segueixen obertes (50% d'aforament) i els espais exteriors també. Se celebren activitats dirigides complint el 30% de l'aforament (a l'interior la mascareta és obligatòria, a l'exterior és recomanable)

 

- És obligatori l'ús de la mascareta sempre, inclús durant les activitats dirigides interiors. Només serà recomanable en les activitats a l'exterior. Dins de les piscines no cal portar-la.

 

S'haurà de reservar plaça a les activitats dirigides a través de l'app i de la web del Club. També es recomana reservar la Sala de Fitness en horari de màxima afluència (de dilluns a divendres de 17.00h a 20.00h)


- Es permet l''ús dels vestidors, mantenint la distància de seguretat.

 

- L'ús dels vestidors és exclusiu per les activitats aquàtiques.

 

Els serveis acabaran a les 21.00h. Preguem als socis i a les sòcies celeritat i responsabilitat quan sigui el moment d'abandonar el Club perquè puguem fer el tancament a l'hora que correspon.

 

- A part, continuen vigents les mesures adoptades amb anterioritat a aquest tancament (ús del gel hidroalcohòlic, distància de seguretat, circuits habilitats, ús de l'ascensor individual, desactivació de les fonts d'aigua, pagaments amb targeta, etc.)

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat