Imagen Sección

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIATLÓ PER EQUIPS (750/20/5)

Diumenge passat dia 1 de maig es va disputar una nova edició del Campionat de Catalunya de Triatló per Equips a la ciutat del Prat del Llobregat. Aquesta competició consisteix en un Triatló en distància Sprint, que es realitza per equips formats per un mínim de 4 i màxim de 6 en categoria masculina Elit i un mínim de 3 i màxim de 6 en categoria Elit femení i categoria Open (no puntuable pel campionat) que van sortint cada 1’ i han d’anar junts tota l’estona fins arribar a l’arribada el número mínim per cada equip i serà l’últim component de l’equip del mínim el que marqui el temps final.

L'Equip Femení Elit de la Secció de Triatló format per l' Alba Amat, Kate K. Kidger, Laia Pi i la Mercè Asensio va assolir la 3a posició al Campionat de Catalunya.

Un Equip amb molta experiència en aquest tipus de proves i que sempre ha aconseguit grans resultats tot i el gran nivell de tots els equips participants, que va augmentant any rere any.

L'Equip Masculí Elit de la Secció de Triatló format per l' Carlos Gonzalez, Hèctor Nadal, Javier Catasús, Sergi Martinez i Sergi Pi va assolir la 24a posició al Campionat de Catalunya.

Aquest cop degut a diverses circumstancies, de lesions i baixes,  no s’ha pogut presentar un equip prou competitiu i anivellat envers el gran nivell que hi ha en aquest tipus de proves, el llistó deixat per l’equip de l’edició del 2015 va ser molt alt (amb una 7a posició).

Cal destacar l’actuació d’en Javier que tot i la seva veterania (56a) a fet un gran esforç per portar a l’equip al més a dalt possible de la classificació.

L'Equip Masculí B de la Secció de Triatló format per l'Andreu Raymond, Ernest Cotonat, Narcís Pillao, Òscar Rodriguez i Siquem Vivancos va assolir la 19a posició a la prova Open del Triatló per Equips del Prat.

Amb un equip format amb gent amb molta il·lusió, ganes de participar i gaudir d’aquesta prova tan especial en el que sempre hi ha una motivació especial.

Dos membres s’estrenaven en una prova per Equips, en Narcís i l’Ernest, aquest el més jove de la Secció feia el seu primer triatló Sprint, i va demostrar que tenim amb nosaltres un triatleta molt prometedor.

Resultats

·         Campionat de Catalunya de Triatló per Equips

o    3r Classificat Equip Femení; Alba (JNF) - Kate (ABF)- Laia (ABF)- Mercè (V1F)

o    24è Classificat Equip Masculí; Carlos (S23M) - Hèctor (V1M) - Javier (V2M) - Sergi M. (ABM) - Sergi P. (ABM)

·         Prova Open - Triatló per Equips

o    19è Classificat Equip B Masculí; Andreu (V2M) - Ernest (CDM) - Narcís (ABM) - Òscar (ABM) - Siquem (V1M)

Moltes felicitats a tots per les grans curses realitzades!! Enhorabona!!