Imagen Sección

5a POSICIÓ EN EL CAMPIONAT D´ESPANYA INFANTIL FEMENÍ

Imagen Sección

L´equip de Waterpolo Infantil Femení, va disputar el Campionat d´Espanya a Madrid el passat cap de setmana aconseguint la 5a plaça. Posició que té un regust amarg donat que dels 5 partits jugats, només es va perdre un contra el CE Mediterrani per la mínima en l´encreuament de quarts de final, aquesta derrota, va portar a l'equip, a estar fora de les opcions de medalla.

Però també ens vam emportar un gran premi, LA MILLOR PORTERA DEL CAMPIONAT!!!!!!! Felicitem a la Martina Terré per aquest premi, fruit del treball de tota la temporada i que augurem una gran trajectòria!

Felicitar a tot l´equip per la gran temporada que han fet i que ha culminat amb aquest campionat. Han estat un gran exemple d´esportivitat i companyerisme durant el mateix i estem molt orgullosos d´elles. També donar les gràcies a totes les famílies que s´han desplaçat a animar-les i que també han estat d´un gran exemple d´afició!

FELICITATS A:
l´Alba Olivé, la Nerea Vidondo, la Carlota Serrano, la Martina Terré, l´Alison Doherty, la Desirèe Pradas, l´Ariadna Mascort, la Laia Rion, la Clàudia Roure, la Clara Nicolau, la Queralt Mascort, la Maria Campillo i la Mariona Terré, el Gabor Egedi i els delegats Toni i Lluis.

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat