Imagen Sección

COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA

Imagen Sección

La Junta Directiva del Club, davant les informacions i notícies aparegudes en els diferents mitjans informatius, comunica el següent:
 

Per raons d'ordre purament econòmic, la Junta Directiva del Club s'ha vist obligada a eliminar la despesa associada al primer equip masculí de waterpolo, de manera que aquest passi a ser amateur. En aquests moments s'està valorant la possibilitat que aquest primer equip segueixi jugant a la Divisió d'Honor, ja que no es vol renunciar a aquesta opció. La vocació de l'entitat i la seva raó fundacional és la pràctica i la promoció de la natació i el waterpolo i, en aquest sentit, en cap cas aquesta Junta Directiva renuncia a tenir un primer equip de waterpolo, com no ho fa a continuar amb la seva tasca en la resta de categories.


Abundant en aquest punt, es vol fer palès que aquesta decisió no ha de tenir cap tipus d'impacte en les categories inferiors -equips masculins i femenins- que han de continuar la seva activitat com fins al moment. També és intenció d'aquesta Junta respectar la totalitat de l'actual estructura esportiva i l'equip tècnic.


Volem mantenir els nostres objectius i la nostra il·lusió per a què l'esport del nostre Club es desenvolupi de la millor manera possible, combinant aquests fets amb l'assoliment continuat del necessari equilibri pressupostari que ha de garantir la continuïtat en el temps de l'entitat. L'obtenció d'aquesta darrera fita és la que ha fet prendre aquesta decisió, indubtablement dolorosa però, alhora, creiem que necessària.

ALBERT GIRBAL
PRESIDENT

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat