Imagen Sección

Mario Molla, bronze català absolut!

Imagen Sección


El nedador del Club Natació Catalunya, Mario Molla, s'ha proclamat tercer de Catalunya absolut en 50 papallona amb un temps extraordinari de 24.86. El jove nedador, a part, ha disputat vàries proves en les quals també ha realitzat unes fantàstiques actuacions: va ser cinquè en 100 papallona amb 55.83, obtenint la seva millor marca personal. En ser un campionat "open" podien participar-hi nedadors d'altres països: en aquesta prova concretament, els 100 papallonavan haver-hi tres nedadors d'Israel entre els cinc primers. Per tant, el Mario va ser el segon català.

En 200 estils va ser setè amb 2:09.84, fent una bona actuació tot i no ser la seva prova. Va disputar vàries finals B, com la dels 50 i 200 papallona, on va ser tercer de les finals B i la del 200 lliures en la qual va ser sisè.

Aquest campionat ha representat un pas més pel nedador del Catalunya, ja que ha pogut competir amb els absoluts, gaudir de l'entorn de competició i augmentar encara més la seva ambició i passió per la natació. FELICITATS!!

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat