Imagen Sección

MOTIVA'T!

Imagen Sección

Comença una nova temporada i molts ens hem proposat nous propòsits. El teu és anar més sovint al gimnàs o començar afer activitat física? A continuació t'oferim sis consells per augmentar la motivació i les ganes a l'hora de fer exercici:

- Fes l'activitat que et vingui de gust: no cal que triïs les classes dirigides més exigents. Comença per les que realment vols fer i t'ho passes bé. Gaudir serà el principal motiu pel qual repetiràs.

- Planifica: Diumenge a la nit és un bon moment per pensar com anirà la setmana següent i buscar els racons del teu setmanari per trobar tres dies d'esport.

- Ves amb amics o sinó... música!

- Realitza activitats curtes: Si fas una mica de 'cardio' i una classe d'abdominals de 30 minuts, per exemple, ja és suficient. Anar al gimnàs no significa passar-hi tres hores; simplement moure't durant una estona.

- Combina força i cardio: els estímuls de diferents tipus aconseguiran activar-te més i tenir més ganes de seguir. A part, és la fórmula perfecte per posar-se en forma.

- Valora't: Cada dia que vinguis a fer esport mereix el seu mèrit. Així que no t'infravaloris perquè hi vas menys o no tens el rendiment que t'agradaria. Valora cada sessió d'esport, perquè t'ho mereixes.

Ara ja sí, només et queda fer cas a aquests consells i atrapar tots els teus objectius. T'esperem al CNC!

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat