Imagen Sección

Èxit del VI Combo!

Imagen Sección

 La sisena edició del Swimming Barcelona va revalidar l'excel·lent organització en un dia que pintava gris i plujós. Tanmateix, el temps va deixar entreveure algunes clarianes i les quatre gotes de pluja de la sortida van passar desapercebudes.


Els 270 nedadors inscrits es van tirar a l'aigua a les deu en punt del matí, amb ganes de traçar els 1.800 metres que separen l'Hotel Vela de la Villa Olímpica (CNC platja). Amb unes lleugeres onades a contracorrent, es va celebrar la travessa en plena normalitat. La confiança que va transmetre l'organització gràcies als dotze caiacs i als deu nedadors voluntaris que donaven suport a cada moment de la travessa va ser molt agraïda pels esportistes. 


La guanyadora va ser la Clàudia Giralt (23.53) i el guanyador el Gerard Roura (24.32), així i tot es van lliurar premis als tres primers de sis categories (masculí i femení) més als equips guanyadors. 
Per primera vegada en la història del Combo Swimming Bcn, es va celebrar la travessa per nens: una nedada molt divertida entre nedadors professionals. 


El CNC vol agrair la col·laboració dels companys d'Aneto per ajudar-nos a escalfar el cos a l'arribada amb un bon caldo calent, a Sonar per la seva immensa entrega en la imatge gràfica i el lliurament d'entrades sortejades pel festival, a Turbo per tot el material sortejat als nedadors, i sobretot a tots els voluntaris i voluntàries que ho van fer possible. 

 

Fes clic per veure les fotos de l'esdeveniment

 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat