Imagen Sección

Èxit a la Diada del Soci!

Imagen Sección


Dissabte es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Catalunya la Diada del Soci, un fet inèdit en el mes de juliol. Va ser un èxit de participació i de diversió, ja que les activitats dirigides van estar plenes, així com les activitats aquàtiques. Els nenes i les nenes van gaudir de les atraccions inflables i de la festa de l'escuma. En el Local Social es van commemorar als socis i a les sòcies que celebraven els 25, 50 i 75 anys al Club, un acte més que emotiu gràcies a l'entrega de tots els assistents. 

A la tarda vam gaudir del taller de bachata i de la màgia de Pepelu, el mag més divertit. Tot això mentre se celebraven els tornejos de pàdel, dominó i frontó. Finalment no es va poder celebrar el cinema a la fresca pel xàfec que va caure a última hora. Tot i així, el CNC està estudiant la possibilitat de celebrar una altra sessió de cinema a la fresca pròximament. 

D'aquesta manera, el Club vol donar les gràcies a tots els assistents per "fer pinya" en un dia tan especial i viure'l amb tanta intensitat. Repetirem!

 

 

Podeu descarregar les fotografies fent click aquí

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat