Imagen Sección

SUSPÉS EL VII COMBO cnc SWIMMING BARCELONA 2020

Imagen Sección

Donada la situació de crisi sanitària global provocada pel Covid-19 (Coronavirus), que ha provocat un estat d'alarma generalitzat, hem procedit a analitzar la situació actual i l'evolució incerta de la pandèmia.

 

Considerem que la protecció de la salut de tots els nedadors, organitzadors, serveis i familiars és prioritat absoluta, per la qual cosa la divisió d'Aigües Obertes del Club Natació Catalunya ratificada amb la junta directiva, hem decidit la SUSPENSIÓ de la VII edició.

 

Esperem organitzar-la l'any vinent sent la VII-VIII COMBO cnc SWIMMING BARCELONA 2021, sota la premissa de garanties de seguretat necessàries i sobretot amb el bon estat de salut de nedadors i resta de persones implicades.

 

Les inscripcions actuals seran mantingudes per a la propera edició. En cas que algun dels participants inscrits no pogués participar, li serà retornat l'import de la inscripció. Això sí, mantenim el nostre oferiment de entrada gratuïta als ja inscrits per a gaudir de les nostres instal·lacions a partir de la seva reapertura un cop superada aquesta pandèmia.

 

Volem agrair-vos la confiança dipositada en aquest esdeveniment i ens comprometem a mantenir-vos convenientment informats, com també estem convençuts que amb la nostra responsabilitat i compromís que aportem cadascun de nosaltres, sortirem d'aquesta situació.

 

L'equip del Club Natació Catalunya

 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat