Imagen Sección

Una piscina ben mantinguda elimina la Covid-19

Imagen SecciónLa Federació Espanyola de Natació ha emès un comunicat explicant que les piscines ben tractades són sanitàriament segures, perquè eliminen el Coronavirus.

Ho explica a través de l'estudi de la Patronal Espanyola del sector de la piscina que recorda quines condicions tècnica-sanitàries han de complir les piscines.

De la mateixa manera, els Centres de Control i Prevenció de Malalties de el Departament de Salut i Serveis Humans dels EUA descarten que les piscines siguin un mitjà propici per a la transmissió de virus COVID-19: "No hi ha evidència que la Covid-19 pugui propagar-se als humans a través de l'ús de piscines, jacuzzis o balnearis, o àrees de joc aquàtiques. El funcionament, manteniment i desinfecció adequats (per exemple amb clor i brom) de piscines, jacuzzis o balnearis, i àrees de joc aquàtiques haurien d'inactivar el virus que causa la Covid-19".

El CNC sempre ha complert estrictament les directrius establertes pels òrgans competents i ha superat tots els controls, per garantir un estat idoni de l'aigua.

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat