Imagen Sección

Seguim positius durant el confinament!

Imagen SecciónAviat farà dos mesos que la nostra realitat va canviar radicalment, començant l'inici d'un confinament que no sabíem quan s'acabaria. I ara, dos mesos després, sembla que comencem a veure una mica de llum. Com hem d'afrontar aquesta desescala?

- Amb molta paciència. És important concentrar-nos i apreciar el que podem fer ara, I no pas en la següent fase i les possibilitats que els pronòstics es compleixin.

- Gaudint dels petits plaers: un passeig, una sortida amb els nens, la sensació d'haver fet esport, el final d'un dia productiu... Queda't amb les sensacions bones i aprecia-les.

- Distanciant-nos de la tecnologia. Tanta informació ens està fent embogir! No cal controlar tot el que passa, simplement ser conscient de l'actualitat una vegada al dia.

- Compartint: explica com et sents, i què necessites en tot moment. La comunicació és la millor eina per construir l'empatia.

- Reflexionant: pensa en quines són les teves prioritats i com les estàs vivint. El confinament no deixa de ser una atura que ens ajuda a mirar la vida amb perspectiva. "Com estàs vivint la teva?" "Que és el que t'agradaria canviar?" És un bon moment per reflexionar-hi.

- Sabent que no és per sempre. Ja hem iniciat la desescalada. Per tant, és el millor moment per ser optimistes i pensar que TOT ANIRÀ BÉ. Ara més que mai, somriu i sigues positiu!

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat