Imagen Sección

L'esport millora l'autoestima

Imagen Sección

Sempre hem sentit que l'activitat física comporta múltiples beneficis físics i psicològics. Molts ho experimentem amb les nostres pròpies sensacions i l'obtenció de resultats. Però realment, com afecta l'hàbit de fer esport en la nostra autoestima? Doncs d'una manera sorprenent!


- Guanyem confiança en nosaltres mateixos: Com que l'esport comporta l'assoliment dels reptes que ens proposem, per molt petits que siguin, intrínsecament ens motiva i ens empenta a assolir reptes a la vida. A part de convertir-nos en persones més ambicioses i motivadores, ens aporta una confiança personal envejable.

 

- Augmenta la capacitat de socialitzar-nos: l'activitat física ens regala circumstàncies diferents en les quals a vegades parlem amb altres aficionats a l'esport d'una manera més propera. Inconscientment la pràctica esportiva ens aporta la capacitat per relacionar-nos obertament en altres àmbits de la vida.

 

- Desprenem energia positiva: gràcies a les hormones de la felicitat creades durant l'entrenament, som persones que desprenem ganes, empenta i molta energia. Aquest és un do molt envejable, ja que ens converteix en persones optimistes i motivadores.

 

Valora aquestes qualitats: et fan viure d'una manera diferent, a convertir els problemes en reptes i a viure apassionadament cada capítol de la teva pròpia història.

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat