Imagen Sección

La importància de la música en l'esport

Imagen Sección

 Com haureu pogut comprovar, al CNC s’ofereix un ampli ventall d'activitats dirigides, on a totes hi trobem la presència d'un factor comú: la música.

Aquest fet està pensat i estudiat, triant el repertori muscial més ideal per a casa sessió. En termes generals, la música ens aporta els següents beneficis:

Ens fa moure

Des de ben petits, quan escoltem música no ens deixa indiferent i moltes vegades ens provoca una reacció (un canvi de posició, un pensament, un moviment de peus que fins i tot moltes vegades és inconscient…) 

- Ens marca el ritme

Aquest és un dels beneficis més importants de cara a les activitats dirigides que practiquem, ja que aquest ritme ens ajuda a controlar les repeticions, la intensitat i el ritme de les accions que volem realitzar i ens ajuda a que existeixi moltes vegades una unificació del grup, de manera que tots anem a una. 

 

- Genera emocions

Segur que alguna vegada escoltant una cançó se us ha posat la pell de gallina. Doncs és del que es tracta. I en el CN Catalunya procurem que aquesta música no us deixi indiferents. Tant si és per treballar al màxim com per exemple a Speedbike i Body Pump, o si és per controlar més les nostres pulsacions i procurar estar relaxats com a Pilates i Balance CNC. 

- Millora la memòria

Alguna vegada has associat alguna cançó a alguna situació o moment en concret? Estem segurs de que sí. I això és perquè la música té una potencial d'associació molt gran. A l'hora de realitzar les activitats dirigides és molt útil perquè és molt més senzill que ens seguiu el ritme si s'ha de seguir una coreografia com pot ser a Zumbas.

 

Per tant, motiva’t al ritme del que escoltes: tant a les activitats dirigides, com al gimnàs i fins i tot nedant. Amb música tot és més fàcil!

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat