Imagen Sección

Carta del President

Imagen Sección

Estimat soci, estimada sòcia;
 
Espero que tant tu com tota la teva família i entorn immediat estigueu bé. Estem passant un període molt difícil en el que, per sobre de tot, la salut de tots ha esdevingut la principal prioritat.
 
Com bé saps, des del mes de març, i degut a les excepcionals circumstàncies que ens han tocat viure, el club ha estat tancat. Però ha arribat l’esperat moment de poder tornar-nos a veure i gaudir de les nostres instal·lacions, de l’esport, de retrobar-nos i de tornar a encendre la flama del Club Natació Catalunya. El proper dia 22 de juny el club tornarà a obrir, adaptant-se als protocols de seguretat i higiene que ha marcat l’Ajuntament de Barcelona.
 
Vull agrair a tothom les mostres de suport rebudes, el seguiment de les activitats programades i, sobretot, la vostra paciència. Durant aquests mesos, com bé saps, el club no ha passat cap rebut de quota pel tancament de la instal·lació tot i tenir unes importants despeses fixes corrents, fet que ha agreujat la ja difícil situació econòmica de l’entitat derivada de les obres de transformació realitzades fa uns anys.
 
Amb la represa del servei us volem demanar el vostre suport i col·laboració en el manteniment del número de socis de l’entitat, fet que ens permetrà mantenir les activitats programades, els llocs de treball i la formació esportiva. Per aquest motiu es reactivarà el cobrament de quotes a partir del proper dia 1 de juliol.

 

També us volem dir que des del Club som conscients de l’impacte personal que pot haver tingut l’actual crisi. Per aquest motiu, a tots els socis que estigueu en una situació de dificultat en el pagament de la quota i que vulgueu seguir formant part de l’entitat, us demanem que contacteu amb la oficina d’atenció al soci per tal de poder oferir facilitats personalitzades a qui ho necessiti.
 
Aviat el Club Natació Catalunya complirà el seu 90 aniversari i, com fins ara, tenim moltes ganes de seguir essent l’entitat que ha contribuït a construir la història de l'esport barceloní i a promocionar l’activitat social i esportiva al nostre barri. Estem convençuts que, una vegada més, entre tots i totes ho aconseguirem.
 
I, per acabar, aprofito per agrair el teu temps i la lectura d'aquest missatge. Espero retrobar-me amb tu a partir del 22 de juny; i d'aquí un temps celebrar que el Club Natació Catalunya, una vegada més, ha superat aquest dur obstacle. Llavors serem més forts, una vegada més, gràcies a tu.
 
Ben cordialment,
 

Albert Girbal
President

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat