Imagen Sección

Màxima prevenció i seguretat

Imagen SecciónCom a conseqüència dels rebrots de la Covid 19 que estan havent-hi en tot el territori català, concretament a l'àrea metropolitana de Barcelona, el CN Catalunya està sent encara més exigent en les mesures de seguretat i prevenció per tal de fer que les nostres instal·lacions segueixin sent un espai sense Covid19. És per això que enfortim els següents aspectes:

- Obligatorietat de la mascareta: com ja sabeu, la mascareta és obligatòria en la majoria d'espais del CNC. Així doncs us preguem que us la poseu sempre, sense previ avís.

- Distància de seguretat: hem creat un recorregut per a que s'evitin els encreuaments entre socis i sòcies i hem senyalitzat on heu d'esperar en alguns indrets de la instal·lació per evitar els apropaments. És per això que us demanem més consciència en aquest aspecte i que respecteu totes les senyals.

- Higiene de mans: Com ja heu vist, hem instal·lat màquines de gel hidroalcohòlic en tots els espais comuns de la instal·lació. Preguem que encara en feu més us d'aquest, i que us netegeu les mans abans i després d'accedir al CNC.

- Control dels aforaments: Com a mesura extraordinària i per reforçar aquest aspecte, hem creat un circuit a la piscina exterior per evitar que se superi l'aforament màxim permès en el vas de la piscina. En la resta dels espais, el personal del Club estarà pendent, com fins ara, que no se superi l'aforament màxim.

El CNC s'hi està esforçant molt garantir-vos la seguretat, i volem mantenir aquesta línia de màxima prevenció i precaució. És per això que demanem a tots els socis i sòcies autoresponsabilitat i consciència a l'hora de fer esport a les instal·lacions del CNC. Entre tots i totes ho estem aconseguint.

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat