Imagen Sección

ACORD HISTÒRIC

Imagen Sección

Benvolgut, Benvolguda,

 

Com segurament hauràs llegit en els mitjans de comunicació, el Club Natació Catalunya ha arribat a un Mutu Acord amb l'Ajuntament de Barcelona per tal fer viable la gestió de les instal·lacions de Can Toda i conseqüentment permetre que el Club segueixi amb aquesta gestió.

 

És una fita històrica que volem fer partícips a tots els socis i sòcies, ja que sense vosaltres tot això no hagués estat possible. La vostra fidelitat i el pes que la nostra institució s'ha guanyat amb el pas de la seva llarga història de més de 90 anys, ha estat sens dubte, la força que ens ha permès empentar i lluitar per la nostra subsistència alhora que ha fet que l'Ajuntament de Barcelona prengués consciència del pes i del teixit associatiu que dona sentit al treball que el nostre Club desenvolupa: integració als barris (de Gràcia com la Salut, a més el Carmel, Can Baró, Horta i el Baix Guinardó) foment de l'esport i de la salut i per sobre de tot un treball social envers les persones i els infants que difícilment seria possible sense l'esforç de tots i totes els que formeu part d'aquesta història.

 

Volem donar les gràcies també a l'Ajuntament de Barcelona, especialment en la persona del seu Regidor d'Esports, Sr David Escudé, per la seva implicació, lluita i identificació amb la nostra institució.


Han estat uns anys plens de reunions i negociacions en les quals sempre hem trobat per part de l'administració una sintonia i una empatia que ha permès sempre superar els enormes obstacles que anaven apareixent pel camí. També el suport del Districte i el seu regidor Sr Eloi Badia, i a tots els que ens han donat suport aquest any, han estat fonamentals per donar visibilitat i confiança envers el nostre projecte.

 

Queda ara una part encara important: la renovació de la Concessió i del contracte de gestió de les instal·lacions de Can Toda. El Club Natació Catalunya celebra aquest any els seus 50 anys a Can Toda. És una fita de nou històrica que un club com el nostre porti gestionant tants anys aquesta instal·lació municipal. De fet, hem estat els únics gestors i volem treballar per aconseguir el nou contracte que ens permeti caminar cap al nostre centenari com entitat esportiva.


El volem celebrar aquí, a Can Toda, amb tots vosaltres i amb els nostres veïns i veïnes.

 

Gràcies per haver estat, gràcies per ser-hi!

 

T'informarem de les novetats corresponents tan aviat les sapiguem.

 

Rep una afectuosa salutació,

 

Ramon Geli i Rambla, 
President 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat