Imagen Sección

MESURES PER REDUIR CONSUM D´AIGUA SEGONS DECRET DE SEQUERA EMERGÈNCIA FASE 1

Imagen Sección

Com ja sou coneixedors, el Govern ha decretat  l’estat d’emergència per sequera. Aquest decret entra en vigor en la Fase 1, el proper dia 1 de febrer de 2024, i com a conseqüència, implica l’obligació de prendre mesures per tal de reduir el consum d’aigua en totes les localitats de Catalunya.

El Club, com a entitat que gestiona una instal·lació pública, demana a totes i tots els associats i associades que siguem encara més curosos i respectuosos amb l´ús de l’aigua. És feina de tota la ciutadania allargar i conservar els recursos actuals per tal de fer més perdurable aquest recurs finit.

Donat aquest fet, el Club reduirà el servei de dutxes com a mínim un 50% per tal de complir amb la nova normativa que ens obliga a fer un important estalvi en el consum d’aigua si volem continuar amb les nostres instal·lacions en funcionament.

Per aquest motiu, les primeres mesures que es prendran seran les següents:

 

-        En els vestidors generals masculins i femenins, es tancarà un mòdul de dutxes.

-        En l’espai wellness hi haurà una reducció i quedarà una dutxa en servei.

-        Les dutxes de la piscina exterior quedaran anul·lades.

-        Des de fa mesos hem deixat de regar la zona de vegetació que tenim al complex.

 

Finalment, demanem a tots plegats una sensibilització extrema per tal de fer que aquestes mesures donin els seus fruits pel que fa a la reducció del consum, perquè això sigui possible necessitem l’ajuda de tots nosaltres.

Esperem que aquest nou entrebanc que ens toca viure serveixi per mostrar la cara més amable i solidària de tots i totes.

 

CADA GOTA ÉS VITAL. 

 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat