Imagen Sección

PISTES PÀDEL


L'entrada pàdel de no socis costa 4 € i la llum a 4,15 €. Recordem que en el cas de  no pagar les entrades de  no soci, aquestes seran reclamades al titular de la reserva

 


 RESERVA ONLINE 

 

  

NORMATIVA GENERAL

Normativa de l’espai

Només poden reservar pista de pàdel les persones majors d’edat. La persona que reserva és la responsable dels menors que juguin dintre la seva reserva.

Els menors de 14 anys hauran de jugar acompanyats d’un adult.

Està prohibit menjar i fumar

És necessari utilitzar roba esportiva i el calçat adequat.  No es permet entrar a les pistes amb banyador, xancletes o el tors nu o mullat.

La instal·lació no es fa responsable dels objectes personals que portin els usuaris, ni les lesions que es puguin originar per la pràctica esportiva.

Només podran impartir classes de pàdel tècnics autoritzats pel Club.

 

Reserva i pagament

Les pistes es reservaran a través  del web del club o presencialment a la recepció. En el moment de fer la reserva s’haurà d’abonar l’import del lloguer de la pista. Els no socis s’hauran d’enregistrar en el web per tenir-hi accés. 

 

Horaris i preus

Les pistes romandran obertes:

  • De dilluns a divendres de 8:00 a 22:00h
  • Dissabtes de 8:00 a 21:00 h
  • Diumenges i festius de 8:00 a 15:00 h a l’estiu
  •   Diumenges i festius de 8:00 a 14:00 h a l’hivern
  • Hora vall: de dll a dv de 8h a 13h. Hores punta: de dll a dv de 13h a 22:00h, cap de setmana i festius. Els preus són per pista, juguin 2 ó 4 jugadors. 
  • Si és necessari llum s’incrementa 4,15€/pista. 

El preu de les pistes serà el següent:

 

 PREUS HORA/PISTA
  HORA VALL         HORA PUNTA 

6,25 €

10,40€

 

NO SOCIS hauran de passar per recepció ABANS de jugar i pagar 4€/persona en concepte de drets d’entrada. Aquests 4€ només donen dret a jugar i fer ús dels vestuaris únicament. En cas d’impagament, les entrades seran reclamades al titular de la pista.


Venta material

 

Es vendran pilotes: 6 €/pot. Raquetes de lloguer disponibles a recepció a 1,50 €.

Protocol – identificació

La persona titular de la reserva s’haurà de personar a recepció 15 minuts abans de l’hora de la reserva, identificar-se ell mateix, així com els acompanyants siguin socis o no socis; i pagar les entrades i el material, si és el cas.

Pèrdua de reserves i cancel·lacions

No es farà cap devolució per cancel·lació de pista. Les reserves es podran cancel·lar i/o modificar amb una antelació mínima de 72 hores. Els diners no es retornaran, quedaran a la guardiola virtual del jugador per properes reserves. El temps de cortesia de les reserves serà de 15 minuts. Passat aquest temps el club podrà cancel·lar la reserva i disposar de la pista per llogar-la a altres jugadors. En cas d’anul·lacions per motius climatològics, els usuaris tindran dret a reservar pista en un altre horari de forma gratuïta. La Direcció del club pot suspendre o anul·lar les reserves de pistes per causa justificada.

 

 

 

  • 93-213-43-44
  • cnc@cncatalunya.cat